Variacijos

Šį savaitgalį, apart desertinių figų, du klasikiniai receptai buvo atgaivinti naujomis variacijomis:

1. Žiedinio kopūsto kepsnį galima gaminti ir tiesiog kaip stir-fry: suskirstytą žiedynais kopūstą apverdam ~10min. ir kepinam gerai įkaitintoje keptuvėje, pradžioj pabarstant originaliame recepte kopūsto marinavimui naudotais prieskoniais (nepamirštam ciberžolės, nes būtent nuo jos bus ta fantastiška nuotraukoje matoma geltona spalva ;)), o pabaigoje supilant padažą. Tiekiant pabarstom kepintais sezamais ir šviežia kalendra; norint sočiau, šalia išsiverdam kiaušininių makaronų.

IMG_7190-001

2. Puikųjį sluoksniuotą sumuštinį supjaustom kvadratukais ir susmaigstom ant iešmelių: gaunasi tokie pat puikūs mažučiai sumuštiniai, labai tinkami vaišinti susibūrimuose ar šiaip.

IMG_7198-001

Išbandykit ir jūs, gal net labiau patiks😉

Šis įrašas paskelbtas kategorijoje link Azijos, pavakarojimams ir priskirtas tokioms žymoms: , , , , , . Išsaugokite jo nuorodą.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s